Klik & Advies

 

70% van uw tijd zinvol besteden aan adviseren en bemiddelen in plaats van 70% van de tijd kwijt zijn aan administreren. Toekomstmuziek, denkt u? Niet bij Voogd & Voogd! Wij bieden namelijk Klik & Advies®, de slimme tool die bemiddelaars veel administratief werk uit handen gaat nemen, zodat zij zich volledig op hun advieswerk kunnen richten.

 

Hoe deze tool in zijn werk gaat, lichten we graag aan u toe!

Klik & Advies® helpt u om het klantprofiel van uw relaties up-to-date te houden, geautomatiseerde adviezen te genereren en deze adviezen te communiceren. Een eenvoudige manier om aan uw zorgplicht te voldoen en die u bovendien veel kansen biedt.

 

De automatische adviezen worden aangemaakt aan de hand van het klantprofiel, polisinformatie en kennisregels. Er wordt getoetst of de bestaande verzekeringen nog passen bij het klantprofiel en er wordt vastgesteld of verzekeringen ontbreken. De adviezen worden voor u klaargezet en u bepaalt of u deze met een druk op de knop aan uw klant verstuurt.

 

Het is ook mogelijk om polissen die niet bij Voogd & Voogd lopen toe te voegen. U kunt deze eenvoudig invoeren. Voor deze polissen wordt dan ook een automatisch advies aangemaakt.

 

Klik & Advies® in de praktijk

Wilt u weten hoe Klik & Advies® werkt in de praktijk? In onderstaand filmpje laten wij het u zien.

 

 

Interesse?

Heeft u interesse in Klik & Advies® en/of onze overige dienstverlening, neemt u dan contact op met één van onze relatiebeheerders. Zij staan u graag te woord!

 

T 0187 – 488 560

E relatiebeheer@voogd.com