Aanpassingen binnen Uw Backoffice

De beveiliging van uw persoonsgegevens en uw gebruiksgemak zijn voor ons doorlopende aandachtspunten. Veel wijzigingen voeren wij achter de schermen uit, andere aanpassingen zijn ook voor u zichtbaar. Hierbij informeren we u over nieuwe aanpassingen binnen Uw Backoffice.

Inloggen en uitloggen

Vanaf vandaag is de inlogprocedure van Uw Backoffice geoptimaliseerd. Indien u inlogt via de oranje button op www.voogd.com merkt u geen verschil. U wordt op dezelfde wijze doorverwezen naar de inlogpagina zoals u gewend bent.

Heeft u echter een snelkoppeling gemaakt van de link? Dan wordt u nu doorverwezen naar een beveiligde inlogpagina waar u alsnog gevraagd wordt om in te loggen met een Digitaal Paspoort. U kunt derhalve beter gebruik maken van één van de twee onderstaande buttons:

Het is nu ook mogelijk om uw sessie af te sluiten door middel van een uitlogbutton. U vindt deze knop aan de rechterzijde van uw scherm.

Handmatig klanten aanmaken

Het is nu ook te allen tijde mogelijk om handmatig een klant aan te maken. Voorheen was deze optie alleen mogelijk indien u de module ServiceAbonnement en/of Klik & Advies had geactiveerd. U maakt de klant aan via het tabblad ‘Uw Administratie’.