Pakketverzekering beschikbaar in Polismap app

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de Polismap app, die Voogd & Voogd beschikbaar stelt aan adviseurs, een verzekeringspakket af te sluiten. Dit VoordeelPakket is in enkele eenvoudige stappen te berekenen en aan te vragen. Alle beschikbare klantgegevens zijn reeds gevuld en op basis daarvan worden direct de premies getoond die voor de klant van toepassing zijn. 

Zowel de klant als de adviseur kan eenvoudig de volgende producten in een pakket aanvragen: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, reis, gezinsongevallen en rechtsbijstand. Wanneer er meerdere producten gecombineerd worden, geldt een aantrekkelijke pakketkorting die op kan lopen tot 11%. Het VoordeelPakket is ondergebracht in een pool, met Reaal als poolleader.

“Het uitgangspunt in onze dienstverlening en dus ook bij het VoordeelPakket is slim gebruik van data en gemak voor de klant”, zegt Bas de Voogd, CEO van Voogd & Voogd. “De reeds bekende klantgegevens worden automatisch ingelezen, waardoor er enkel bij aanvullende dekkingen en/of afwijkende eigen risico’s nog specifieke vragen worden gesteld. En dat via een app!”

Toekomst
De eerstvolgende toevoeging aan het pakket is de autoverzekering. Verder wordt het mogelijk om een vergelijking tussen maatschappijen te maken. Komende maanden zullen er natuurlijk meer maatschappijen worden toegevoegd, waarmee achter de schermen automatisch een vergelijking voor de klant wordt gemaakt. 

Over Polismap
Polismap biedt klanten van adviseurs de mogelijkheid om via een app verzekeringen te beheren. Zo kunnen klanten ter plaatse een schade melden, wijzigingen doorgeven en altijd hun polissen inzien en groene kaart bekijken. Adviseurs kunnen de Polismap app in de eigen huisstijl gratis aan hun klanten aanbieden. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play.