Voogd & Voogd start 2016 met kortingsactie

In samenwerking met haar aangesloten adviseurs biedt Voogd & Voogd consumenten opnieuw korting op personenautoverzekeringen. In januari en februari 2016 geldt een korting van 10% op autoverzekeringen van  Allianz, a.s.r., Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Dit geldt ook voor de huismerken van Voogd & Voogd.

De kortingsactie wordt voor het vierde jaar op rij gevoerd en blijkt elk jaar opnieuw zeer succesvol te zijn voor de aangesloten adviseurs. Zij zijn hierdoor in staat scherpere tarieven te bieden en zo hun concurrentiepositie ten opzichte van het directe kanaal te versterken.

Financiering gebeurt deels door de adviseurs, die 5% van hun provisie inleveren. Het andere deel wordt bekostigd door Voogd & Voogd. Het betreft personenautoverzekeringen die voor 1 maart 2016 afgesloten worden. De ingangsdatum kan later liggen. 

In de Kennisbank van Uw Backoffice staan twee voorbeeldteksten en een banner voor u klaar. Hiermee kunt u uw klanten op de hoogte stellen van de kortingsactie.