Maak kennis met Voogd & Voogd

Ons succesvolle totaalconcept neemt u veel werk uit handen. Met producten van vrijwel alle grote verzekeraars in één vergelijker en de services in onze Backoffice ondersteunen we u waar mogelijk, zodat u zich optimaal kunt richten op het adviseren van uw klant. Nieuwsgierig naar wat wij exact voor u kunnen betekenen?


INLOGGEN BACKOFFICE INLOGGEN MET DIGITAAL PASPOORT

Computer
Orb

Samenwerken met Voogd & Voogd?

Heeft u interesse in een nadere kennismaking, bel dan 0187 488 560 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@voogd.com. We maken graag een afspraak met u. Via onderstaande link kunt u zich alvast verdiepen in onze samenwerkingsovereenkomst. Wilt u zich direct aanmelden? Vul dan het registratieformulier in.


START HIER

Als serviceprovider zijn we continu bezig om onze dienstverlening voor u te verbeteren. We zijn er dan ook trots op dat we in de afgelopen tien jaar al acht keer verkozen zijn tot ‘Beste serviceprovider in schadeverzekeringen’. Met een productpalet van 20 verzekeraars in zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen kunt u uw klanten optimaal adviseren. Wij bieden u:

Al onze API’s worden aangeboden vanuit onze API store. Hierin staan alle API’s beschreven, inclusief documentatie en voorbeelden. Onze belangrijkste API’s zijn:
- Adviseur CRM API: hiermee is het mogelijk klantgegevens te beheren inclusief signalen / adviezen
- VoordeelPakket API’s: supersnel premies berekenen voor alle verzekeringen in het VoordeelPakket
- Polis API’s: met deze API’s is het mogelijk gegevens van polissen in te zien. Polissen worden geadministreerd in ADN formaat

Inpakken